Menu
Your Cart

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν το οποίο αγοράσατε, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία και την περιγραφόμενη κατωτέρω διαδικασία υπό την προϋπόθεση ταυτόχρονης επιστροφής και του σχετικού παραστατικού αγοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Επιχείρηση είτε καλώντας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00 - 13:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 - 13:00 / 18:00 - 20:00 στο 26310 25935 είτε στέλνοντας email στo newlookmes@gmail.com 

Σε κάθε περίπτωση για να είναι εφικτή η επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει απαραιτήτως:

1. το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε και τα ειδικά καρτελάκια καθώς και οι ετικέτες του προϊόντος να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν το προϊόν συνοδεύται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.

Κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, καπνός κλπ.

Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα ελέγχονται σχολαστικά από την Επιχείρηση πριν την αποστολή της παραγγελίας σας αλλά και μετά την τυχόν επιστροφή τους.

2. το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη, δελτίο αποστολής, τιμολόγιο κλπ.). Επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί:

i. Σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες από λάθος της Επιχείρησης απεστάλησαν προϊόντα που δεν παραγγείλατε, τα οποία παραλάβατε καλόπιστα. Η επιστροφή των μη παραγγελθέντων ειδών πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, άλλως η Επιχείρηση δεν υποχρεούται να προβεί εκ νέου σε εκτέλεση της αρχικής παραγγελίας. Εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένου λάθους της Επιχείρησης τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την Επιχείρηση.

ii. Σε περίπτωση παράδοσης ελαττωματικού προϊόντος, οπότε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο ή την επιστροφή των χρημάτων σας, αν και η Επιχείρηση ελέγχει σχολαστικά τα προϊόντα πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την Επιχείρηση. Επισημαίνεται ότι η Επιχείρηση ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης πραγματικού ελαττώματος εφόσον αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά της κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 534 επ. του Α.Κ.  

iii. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος με άλλο ή αλλαγή μεγέθους. Μέσα σε επτά (7) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος έχετε δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος που παραλάβατε με άλλο ίσης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα εφόσον το επιθυμείτε. Η αλλαγή γίνεται μόνο σε είδη της ίδιας ή προηγούμενων σεζόν. 

Στην ως άνω περίπτωση για την επιστροφή ενός προϊόντος προκειμένου να πραγματοποιηθεί  ανταλλαγή με άλλα, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας ώστε να χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. 

Ιv. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «έντυπο υπαναχώρησης» που είναι διαθέσιμο στο διαδικτυακό μας ιστότοπο. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης που περιέχεται στο «έντυπο υπαναχώρησης». Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της Επιχείρησης.

Στην περίπτωση αυτή έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος δυνάμει του Ν. 2251/1994. Ως παραλαβή θεωρείται η ημέρα που αποκτήσατε την φυσική κατοχή των προϊόντων. Σε περίπτωση που με την ίδια παραγγελία αγοράσατε περισσότερα προϊόντα τα οποία παραδόθηκαν ξεχωριστά, ημέρα παραλαβής θεωρείται η ημέρα που παραλάβατε το τελευταίο προϊόν.

Με την  άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς και συγκεκριμένα στην κάτωθι διεύθυνση

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠ. ΘΩΜΑΣ


Ελ. Βενιζέλου 20


Μεσολόγγι, ΤΚ 30200


Τηλ: 26310 25935

στην κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας εκδώσουμε πιστωτικό για μελλοντικές αγορές ή να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλει. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται είτε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας είτε στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο έντυπο υπαναχώρησης.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Επιχείρηση και επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Στην περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής. 

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην Επιχείρηση με δική σας ευθύνη.

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται σχολαστικά κατά την επιστροφή τους στην Επιχείρηση.

Η Επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων και εφόσον δεν είναι ελαττωματικό, η αποτίμησή του γίνεται στην τρέχουσα, δηλαδή στη μειωμένη τιμή.

Σε περιόδους εκπτώσεων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.


* ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


** ΤΑ ΜΑΓΙΟ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΚΑΛΤΣΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 


Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των Cookies για καλύτερη εμπειρία χρήσης της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.allaboutcookies.org/